Jonk Advies & Coaching

Coaching van professionals & potentials

Soms loop je vast. Dan loop je rond met de vraag wie je bent of wat je precies wilt binnen je werk, ben je op zoek naar meer zingeving of vind je het moeilijk om de balans te vinden tussen werk en privé. Met persoonlijke coaching krijg je helderheid en inzicht, zodat je weer een bewuste koers kunt varen binnen je werk.

Herken jij je hierin? 

Het kan zijn dat je vastloopt binnen je werk en rondloopt met specifieke problemen of vragen:

  • Je twijfelt of je wel op de juiste plek zit.
  • Je staat op een kruispunt en weet niet goed wat je wil.
  • Je wilt beter je grenzen kunnen aangeven.
  • Je vindt het moeilijk om jezelf te uiten.
  • Je bent nog zoekende naar wie je écht bent.
  • Je vindt het moeilijk om met de organisatiecultuur om te gaan waar je werkt.

Dan kan ik je helpen! Ik coach professionals en potentials tussen de 25 en 35 jaar die beter willen worden in het werk dat ze doen en het maximale uit zichzelf willen halen. 

Coachtraject 

Stap 1. Kennismakingsgesprek

We starten altijd eerst met een gratis kennismakingsgesprek. Zo leer ik jou goed kennen en kun jij beslissen of je een traject aan wilt gaan. Daarna duiken we in de coachvraag. Waar loop je tegenaan? En welke doelen stellen we op?

Stap 2. Coachgesprekken

In 5 tot 10 coachgesprekken gaan we samen aan de slag met jouw coachvraag. Deze hoeveelheid wisselt per vraag. Een vraag staat namelijk nooit op zich, maar kan dieperliggende oorzaken hebben waar we ook naar gaan kijken.

Stap 3. Evaluatie

Elk gesprek evalueren we kort. Hoe heb je het gesprek ervaren? Werkt onze besproken werkwijze nog steeds? Of wil je op een andere manier verder? Zo kunnen we optimaal resultaat behalen!

Stap 4. Vervolg

Is het traject afgelopen? Dan onderzoeken we samen op welke manier jij verder aan de slag wilt. Het is mogelijk om:

  • Voor nu gewoon even te stoppen met coaching;
  • Over een langere periode weer eens afspreken;
  • Coachtraject uitbreiden met meer gesprekken;
  • Een nieuw traject starten met een andere of verdiepende coachvraag.

Meer duidelijkheid en richting

Aan het eind van het traject heb je meer duidelijkheid over of antwoord op je coachvraag. Je kunt concreet aan de slag met het zetten van de volgende stappen!

“Al een hele tijd loop ik rond met de vraag welke volgende stappen ik in mijn carrière wil zetten. Samen met Eric heb ik mijn vele gedachten, ideeën en hersenspinsels onder elkaar gezet om op een constructieve manier helder te krijgen wat voor mij belangrijk is in mijn werk en mijn privéleven. Aan de hand van heldere vragen, modellen en theorieën lukt het Eric elke keer weer om mijn eigen gedachten helder te krijgen, waardoor ik zoveel meer rust en duidelijkheid heb gekregen. De persoonlijke en open manier van werken van Eric zorgt ervoor dat ik geen blokkade voel om alles te bespreken en na 5 bijeenkomsten is het voor mij helemaal duidelijk geworden wat mijn volgende stap in mijn carrière moet zijn.”
Maarten Stoltz